Євробуд, ЧПФ
Євробуд, ЧПФ
Горлівка, пр. Ленина 192
Фото  1 Колекція Infinite 832. Дизайн Дуб бежевий. Клас стиранням 32. 207073

Колекція Infinite 832. Дизайн Дуб бежевий. Клас стиранням 32.

173 грн
Код 207073
Постачальник Євробуд, ЧПФ
Виробник TARKETT
Одиниця виміру (м.кв)
Оцінка

Опис

Ламінат

Ламіновані підлогові покриття, простіше кажучи« ламінат », з'явилися на ринку в 80 році минулого століття. За свою відносно не довгу історію існування ламінат зазнав багато змін технологічного та дизайнерського плану. Зараз ламінат - це покриття, яке витримує серйозні зовнішні впливи, невибагливо у догляді, зручно в монтажі, а головне цілком доступно за ціною. TARKETT випускає ламіновані покриття з 1999 року, за більш, ніж 10 років роботи ми придбали безцінний досвід і створили широкий асортимент, який з радістю пропонуємо нашому споживачеві.

Технологія виробництва.
Ламіноване покриття складається з чотирьох основних шарів:

  • Верхній захисний шар: прозора папір, просочена меламіном з додаванням часток оксиду алюмінію.
  • Шар декоративного паперу: папір з малюнком
  • HDF плита: деревно - волокниста плита високої щільності
  • Компенсуючий або по іншому (балансуючий шар ) - шар крафт паперу, просочений смолою меламіну.

Всі чотири шари спресовуються одночасно. Така технологія виробництва називається DPL або Ламінат прямого пресування.

Європейська норма № 13329 розділяє всі ламіновані підлогові покриття на 2 групи: побутові та комерційні. До побутової групи відносяться покриття 21, 22 і 23 класи, які на сьогоднішній момент відсутні на російському ринку.

Покриття 31, 32 і 33 класи, які відносяться до комерційної групі, широко представлені виробниками на ринку підлогових покриттів. Покриття цих класів можуть використовуватися, як в побутових (домашніх умовах), так і в зонах з високою прохідністю (аудиторіях, офісах і т.п.)

TARKETT забезпечує найширший вибір кольорів, завдяки використанню різних видів структурного тиснення поверхні ламіноване покриття стає не відрізнятись від паркету.

TARKETT - зупинись на досконалості.

TARKETT сьогодні - це бренд № 1 у Росії серед виробників підлогових покриттів. Маючи більш чим 120-ти річний досвід у створенні безпечних, довговічних і надихаючих рішень для підлог і спортивних покриттів, TARKETT по всьому світу постійно покращує якість життя своїх споживачів.

TARKETT - міжнародна компанія у сфері виробництва і продажів підлогових покриттів для житлових і громадських приміщень. Один з провідних світових гравців із щорічним оборотом у 2,1 млрд. євро і обсягом продажів 350 млн. кв. м підлогових покриттів на рік.

Торгова марка TARKETT має високий рівень довіри як з боку споживачів, так і з боку професіоналів, багато в чому завдяки найвищому рівню якості та строгій відповідності гігієнічним вимогам безпеки продукції, викладених у зводі Будівельних Норм і Правил.

97% купили і постіль TARKETT у себе вдома готові купити його знову і рекомендують покриття своїм друзям!

Ламіновані покриття 32 класу

Ламіноване покриття 32 класу за зносостійкості призначене для приміщень з середньою прохідністю: офіс, аудиторія, невеликий магазин. Дане покриття, безсумнівно, може використовуватися в побутових умовах: спальня, дитяча кімната, вітальня і т.п.

INFINITE 832

Випробуй ефект нескінченності у себе вдома! Широкі планки ламінату з колекції INFINITE не мають стиків по короткій стороні, але при цьому доповнені фасками по довгій стороні, що разом створює ефект нескінченності дошки. Створюється враження, що ваш підлога зроблена з однієї цільної дошки, вирізаної з стовбура дерева. Для ще більшого ефекту натуральності Ви можете вибрати дубові дизайни або дизайни, що показують заболонь.

- Характеристики продукту

Код продукту 8215301
Клас застосування 32
Замкова система 2-Lock
Товщина покриття загальна, мм. 8
Довжина, мм. 1292
Ширина, мм. 331
Кількість в упаковці, шт. 6
Вага 1 кв.м., кг. 7,3
Термін служби, років 25
Фаска так, по довгій стороні
Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Інші пропозиції