Євробуд, ЧПФ
Євробуд, ЧПФ
Горлівка, пр. Ленина 192
Фото  1 Колекція Polaris Style 832. Дизайн Дуб сутінковій . Клас стиранням 32. 207025

Колекція Polaris Style 832. Дизайн Дуб сутінковій . Клас стиранням 32.

144 грн
Код 207025
Постачальник Євробуд, ЧПФ
Виробник TARKETT
Одиниця виміру (м.кв)
Оцінка

Опис

Ламінат

Ламіновані підлогові покриття, простіше кажучи« ламінат », з'явилися на ринку в 80 році минулого століття. За свою відносно не довгу історію існування ламінат зазнав багато змін технологічного та дизайнерського плану. Зараз ламінат - це покриття, яке витримує серйозні зовнішні впливи, невибагливо у догляді, зручно в монтажі, а головне цілком доступно за ціною. TARKETT випускає ламіновані покриття з 1999 року, за більш, ніж 10 років роботи ми придбали безцінний досвід і створили широкий асортимент, який з радістю пропонуємо нашому споживачеві.

Технологія виробництва.
Ламіноване покриття складається з чотирьох основних шарів:

  • Верхній захисний шар: прозора папір, просочена меламіном з додаванням часток оксиду алюмінію.
  • Шар декоративного паперу: папір з малюнком
  • HDF плита: деревно - волокниста плита високої щільності
  • Компенсуючий або по іншому (балансуючий шар ) - шар крафт паперу, просочений смолою меламіну.

Всі чотири шари спресовуються одночасно. Така технологія виробництва називається DPL або Ламінат прямого пресування.

Європейська норма № 13329 розділяє всі ламіновані підлогові покриття на 2 групи: побутові та комерційні. До побутової групи відносяться покриття 21, 22 і 23 класи, які на сьогоднішній момент відсутні на російському ринку.

Покриття 31, 32 і 33 класи, які відносяться до комерційної групі, широко представлені виробниками на ринку підлогових покриттів. Покриття цих класів можуть використовуватися, як в побутових (домашніх умовах), так і в зонах з високою прохідністю (аудиторіях, офісах і т.п.)

TARKETT забезпечує найширший вибір кольорів, завдяки використанню різних видів структурного тиснення поверхні ламіноване покриття стає не відрізнятись від паркету.

TARKETT - зупинись на досконалості.

TARKETT сьогодні - це бренд № 1 у Росії серед виробників підлогових покриттів. Маючи більш чим 120-ти річний досвід у створенні безпечних, довговічних і надихаючих рішень для підлог і спортивних покриттів, TARKETT по всьому світу постійно покращує якість життя своїх споживачів.

TARKETT - міжнародна компанія у сфері виробництва і продажів підлогових покриттів для житлових і громадських приміщень . Один з провідних світових гравців із щорічним оборотом у 2,1 млрд. євро і обсягом продажів 350 млн. кв. м підлогових покриттів на рік.

Торгова марка TARKETT має високий рівень довіри як з боку споживачів, так і з боку професіоналів , багато в чому завдяки найвищому рівню якості та строгій відповідності гігієнічним вимогам безпеки продукції, викладених у зводі Будівельних Норм і Правил.

97% купили і постіль TARKETT у себе вдома готові купити його знову і рекомендують покриття своїм друзям!

Ламіновані покриття 32 класу

Ламіноване покриття 32 класу за зносостійкості призначене для приміщень з середньою прохідністю: офіс, аудиторія, невеликий магазин. Дане покриття, безсумнівно, може використовуватися в побутових умовах: спальня, дитяча кімната, вітальня і т.п.

POLARIS STYLE 832

М'яке дотик кашеміру, знайомий з дитинства запах свіжозрубаного дерева, мерехтіння свічок, затишна атмосфера сімейної вечері біля каміна - все це дарує Вам колекція POLARIS STYLE 832. Виконані в світлих і темних тонах, ці коричневі і бежеві дерев'яні дизайни неймовірно ніжні і затишні. Унікальний ефект Autentico, інноваційний 3D ефект, який надає Вашому підлозі виду натурального дерева, допоможе створити відчуття повного благополуччя.

Цей надійний підлогу з високоякісної довговічною обробкою поверхні ідеально підійде для кімнат Вашого будинку, де інтенсивність руху найбільша.

- Характеристики продукту

Код продукту 8401327
Клас застосування 32
Замкова система 2-Lock
Товщина, мм. 8
Довжина, мм. 1292
Ширина, мм. 194
Кількість в упаковці, шт. 8
Вага 1 кв.м., кг. 7,25
Термін служби, років 25
Фаска немає
Обробка поверхні Autentico
Використання для теплих підлог так
Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Інші пропозиції