Євробуд, ЧПФ
Євробуд, ЧПФ
Горлівка, пр. Ленина 192
Фото  1 Вхідні двері Страж PATINA . Модель R4 ( Pt ) vinorit 1 . 157471

Вхідні двері "Страж" PATINA . Модель R4 ( Pt ) vinorit 1 .

7200 грн
Код 157471
Постачальник Євробуд, ЧПФ
Виробник Страж
Одиниця виміру шт.
Оцінка

Опис

Колекція броньованих вхідних дверей для приватних будинків Patina - ексклюзивна новинка особлива гордість компанії «Страж». Ця серія створена для цінителів вишуканого дизайну, витонченої краси, яка гармонійно поєднується з надійністю і найвищою якістю. Колекція Patina, створена на базі серії Prestige, об'єднала в собі найсучасніші технології у виробництві броньованих дверей і ексклюзивні дизайнерські рішення.

У колекцію входять 10 моделей, серед яких можна знайти як витончену класику, так і вишуканий авангард. Серед броньованих дверей Patina від компанії «Страж», безумовно, можна знайти виріб, який стане прикрасою фасаду будинку будь-якої стилістики.

Конструкція кожного виробу даної серії - це дверне полотно з профільної сталі товщиною 2 мм, силовий каркас з вертикальними і горизонтальними ребрами жорсткості, надійні протизнімні ригелі (16 мм). Заповнювач дверної коробки - мінеральна вата «Ізовер». Конструкція має подвійний гумовий ущільнювач по периметру, а також гідробар'єр, перешкоджає проникненню вологи всередину приміщення. Двері колекції Patina відмінно зберігають тепло всередині будинку, володіють високими звукоізоляційні властивості.

Декоративна обшивка дверей даної серії виконана з фрезерованих МДФ-плит і має антивандальне декоративне покриття Vinorit * (Патина), що імітує структуру натурального дерева.

Відмітна особливість декору серії Patina - в тому, що воно виконано з ефектом різьблення по дереву (тонований малюнок). Однак, навіть будучи красивим і витонченим, декоративне покриття стійке до всіх механічних впливів, вологи, морозів та спеки. Броньовані вхідні двері серії Patina ТМ «Страж» будуть справжньою окрасою фасаду вашого приватного будинку або котеджу протягом довгих років.

У комплект дверей колекції Patina входять висококласні двосистемні замки фірми Moturo (Італія) з надійним циліндровим механізмом. Також двері даної серії комплектуються якісними ручками і очками. За бажанням клієнта, на будь-яку модель серії Patina може бути встановлена інша фурнітура - засувка, ланцюжок та ін

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Дивіться також

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua