Євробуд, ЧПФ
Євробуд, ЧПФ
Горлівка, пр. Ленина 192
Фото  1 Вхідні двері Страж . Модель 56 , колір темний горіх. 157406

Вхідні двері "Страж" . Модель 56 , колір темний горіх.

3700 грн
Код 157406
Постачальник Євробуд, ЧПФ
Виробник Страж
Одиниця виміру шт.
Оцінка

Опис

Standart - найбільш популярна серед покупців колекція броньованих дверей компанії «Страж», призначена для жител в багатоквартирних будинках. Великий попит на моделі даної серії обумовлюється оптимальним співвідношенням ціни і якості: за доступну вартість покупець отримує якісне і красиве виріб, який надійно захищає житло від несанкціонованого проникнення, холоду і шуму.

Двері серії Standart від компанії «Страж» виробляють з профільної сталі товщиною 1.8 мм. Дверне полотно має вертикальні ребра жорсткості, подвійний гумовий утеплювач по периметру, а також утеплено мінеральною ватою «Ізовер», завдяки чому двері відмінно зберігає тепло в квартирі, ізолює приміщення від шуму в під'їзді.

Колекція Standart - це також чудова можливість вибору дизайну вхідних дверей: в серію входять 15 моделей з різними видами обробки, фурнітури та декору.

Зовнішнє декоративне покриття броньованих дверей серії Standart - це фрезована плита МДФ з надійним покриттям ПВХ, що імітує текстуру натуральної деревини в одному з натуральних відтінків - від світло-соснового - до темного венге. Дизайн і колір зовнішньої обробки дверей за бажанням клієнта може повторюватися з її внутрішньої сторони. Також зовнішня і внутрішня сторона дверей можуть мати різний колір і фактуру.

Броньовані вхідні двері з колекції Standart від компанії «Страж» комплектуються двома замками: верхнім - сейфовим від фірми Securemme (Італія) і нижнім - циліндровим - виробництва російської фірми «Апекс». Важливо, що нижній замок передбачає можливість зміни личинки у разі потреби. Також у комплект дверей входить високоякісна сталева фурнітура - засувка, вічко і ручка. За бажанням клієнта двері Standart можуть комплектуватися замками Moturo (Італія), дверними ланцюжками і іншою фурнітурою.

Сталеві двері серії Standart випускаються в двох стандартних розмірах за однакової вартості: 2040 х 850 і 2040х 950 мм.

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Дивіться також

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua